Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
Haha, OK! Plus dla Pako!

Tym niemniej, percepcja (niekoniecznie organoleptyczna) - lub raczej jej brak - nie jest domeną wyłącznie kobiecą. Natomiast percepcja pojęcia tego, co się samemu wygeneruje jest raczej przypisana filozoficznie ukierunkowanej części ludzkości, bez wspomagania strzałeczką na płeć.

O!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak ja lubię haha do mnie...hihi...mmmm,fiu fiu..A ja se tak wygenerowałem-mniej słowo ukierunkowanej,ale może,mającej to szczęście...hihiale mogę się mylić.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hahahahaha.....A juz myslalam,ze jestem dinosaurem
I tu racje ma Viooltje,z ta percepcja oczywiscie..a nie z punktacja,bo to nie mecz zaden.Yhhh...chyba
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
może być,że myślenie nie jest dziś Twoją najmocniejszą stroną,zdarza się,nikt nie jest doskonały...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Chyba raczej nie mecz! Hey-ho!

Pako, to "haha" było całkowicie odironizowane, nazwałabym je raczej : serdeczne.
Tak więc pozbądź się wszelakich judaszowych myśli, asekurancie jeden.

Ha!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A wiesz,ze mozesz miec racje..ostatnio dziwne rzeczy sie dzieja,w zrozumialy sposob niewytlumaczalne
I nigdy nie twierdzilam,ze jestem doskonala...No,ale bliska doskonalosci
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Echś,zaraz tam...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Nikt nie jest perfekt... z wyjątkiem mnie samej...

OK, wiem, stare.

Ale jakże prawdziwe!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Są w życiu ,zdarzają się sytuacje w których starsze są najbardziej prawdziwe z prawdziwych...hihi ,ale mogę się mylić,nie każdego to...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Howgh! Powiedziała ciotka Violka, jako najstarsza w tym gronie.
Zgłoś wpis

Bliżej nas